KbarC's latest activity

  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    yes! it is just when you go to diagnostic "ecu transmission" i get that
    • IMG_0798.PNG
    • IMG_0797.PNG
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Yes I am still alive. That elm 327 finally showed up yesterday. I guess it wasn't an "essential" item. Anyway, been playing with signal...
    • IMG_0798.PNG
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Hey Bill. Hope Easter was good. I still have that dongle thing coming. Hopefully it will be here by tomorrow. While searching around...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Ok .... recap of my horrible life...... I was originally told it was a P0340 but i can not personally confirm that. The code it keeps...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Sorry guys, it started pouring rain yesterday. Put everything on delay. I will post back any new info as i find it. I did try to take...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    yes i finally ordered yesterday. i will try hair drier i will TRY better pics.
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Yes. I while it was out, I ran it this morning with the PCM open and tested A26 from the inside, i observe no difference testing from...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Good morning, fellas. I guess i am going to try to bake it (i cringe at the sound of that). lol I guess my questions now are... Could...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    I assume i need to remove the plastic around the pis that the connectors plugged into correct? Seems like too much hear for that
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    They seem to look good. not wet or corroded anyway
    • IMG_0739.JPG
    • IMG_0740.JPG
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    HA HA. I thought you were joking! I have it out of car will open and send you guys pics in a bit. Will also leave off lid and run it...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    NO. I do NOT lose the signal voltage. Even when it is running "limp" i still have fluctuating signal voltage at the TDC and at ECM pin...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    also..... tried blowing the AC over ECM but didnt really notice any difference. Problem occurred at expected time
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    Hot after problem occurs..... everything remains the same :confused: Battery voltage, good ground and signal voltage at both ends...
  • K
    KbarC replied to the thread 02 Honda Civic P0340.
    OK.... testing cold when every thing is good..... 12v, good ground and 0.2dcv at both ends of signal wire unplug 3pin connector at TDC...
Top