Search results

  1. H

    2008 altima hybrid, i have to take ground off 12v to start every time

    if the red warning light under the speedo is on, red car symbol, with explanation point through it, i need to take the ground cable off the 12v battery put it rite back on, the the car will start and drive fine, the only engine code id p0603, probally on because i took the ground off, thanks...
  2. H

    hyundai won't start after warm up

    i just took a look at the maf, the intake tube is deterating, i squizzed it to see if it was cracked, my hand turned black, i'll take a closer look tomorow, thanks
  3. H

    hyundai won't start after warm up

    it always shows engine speed when cranking, also a pid, on or off for a crank signal, shows on when cranking, cold eng and intake temps look normal, the first pic is key on, eng off, cold, the second pic is no start condition, eng is cranking after a very short warm up, less than 10 min
  4. H

    hyundai won't start after warm up

    with a shot of starting fluid, it does start, and stays running fine, i haven't started the car today, i will get some temp readings from a true cold start, then i'll get back with pictures, thanks
  5. H

    hyundai won't start after warm up

    no pid on this one for map, looks like there is no map on this one, ok voltage stays very close to 12 while crank on the injector red lead, cranked with throttle open, no change, shot of stater fluid, fires rite up,, thanks
  6. H

    hyundai won't start after warm up

    thanks for the reply, i have live data, ect, iat tps, all look normal, here is a couple pictures, first one is cold start, started up , run 15 min, then the second pic is warm attemp to start, does not fire at all in the second pic
  7. H

    hyundai won't start after warm up

    2005 hyundai santa fe 2.7, 138,k miles, engine always starts when cold, then after it warmed up, will not start, you can drive it, just don't shut it off, the you will have a wait 30 min to an hour, the spark stays strong, always, the injector pulse goes very week with the noid...
  8. H

    2007 nissan maxima 2 CODES P0403 AND P0406

    ok thanks, gonna start with a new scan, and try another scanner
  9. H

    2007 nissan maxima 2 CODES P0403 AND P0406

    dosn't seem to have a conventional valve, looking for info,, thanks
  10. H

    2007 nissan maxima 2 CODES P0403 AND P0406

    i have a 04 maxima, the egr is under the TB, but not on the 07
  11. H

    2007 nissan maxima 2 CODES P0403 AND P0406

    the upper intake is off, i don't see a egr valve, also looking for the egr temp sensor, thanks for any help
  12. H

    04 passat downshifts hard

    Please fill out the following to ask a question. MAKE:vw MODEL:pasat YEAR:2004 MILES:129, ENGINE:1.8 DESCRIBE ISSUE....after its warmed up, it downshifts hard at 30mph when coasting or braking , feels like the converter is locking up, also when i put it in reverse it bangs into gear, also like...
  13. H

    99 f-150 4.2 auto, low voltage to fuel pump

    finally getting back to this truck, i think now 6.5 was a false read, new batt terminal ends, batt fully charged, between 87 and ground = 0 volts,, between 30 and ground = 12.2 v,, between 30 and 87 = 12.2v,, between 85 and 86 = 12.2v,, no a/c voltage between 87 and 85
  14. H

    99 f-150 4.2 auto, low voltage to fuel pump

    i jumpered 30 and 87, volts held at 12
  15. H

    99 f-150 4.2 auto, low voltage to fuel pump

    i jumpered 30 and 87 , volt meter held 12v batt voltage with pump running
  16. H

    99 f-150 4.2 auto, low voltage to fuel pump

    i didnt jumper 30-87, but i did apply 12 v to 87 that made the pump run, i did check voltage with the pump unpluged, pin 30 key off shows 12v, fuse 10 12v, there where 2 lean codes po171 and 174
  17. H

    99 f-150 4.2 auto, low voltage to fuel pump

    Please fill out the following to ask a question. MAKE:ford MODEL:f150 YEAR:99 MILES:203,100 ENGINE:4.2 DESCRIBE ISSUE.... ignition switch is sloppy, will not go into lock position, but customer says it been like that for a year, voltage to fuel pump is 6.5, at the relay 12v at pin 86, and 30...
  18. H

    2000 grand cherokee, alt won't charge

    no codes when scanned,, no check engine light, the check engine light does come on key on engine off .... sorry i was wrong on my initial post when i said it wasn't charging,
  19. H

    2000 grand cherokee, alt won't charge

    there are no aftermarket stuff on this jeep, that i can see,, at a idle the voltage climber to 16.6 then go up to 18+ as rpm goes up,, the engine struggles and missfires, i then unpluged the 2 wire connector on the alt,, the engine smoothes out, but still stumbles at low rpm, thanks for...
Top