Comment on P0047 – Turbo/super charger boost control solenoid -circuit low by PETER ARAUJO

P

PETER ARAUJO

Guest
Make: FORD
Model: RANGER WILTRACK
Year: 2016
Miles: 20K

Engine: 3.2 DIESEL

Hi, my Ranger I got it in Dubai, I sent it to Philippines were im working now, car loose power on 4000RPM winch tool come on in dash saying check manual. I turn ignition off and on again and great, but if goes up to 4000RPM same problem again, sometimes comes up when stuck in traffic, I changed the actuator got better but still comes on at 4000RPM, ford say must change turbo… bulls…t, turbo its fine, ITS NO LEAKS… The Ford main dealer are a bunch off incompetents, I took to this turbo specialists in Manila and they are great, they said both actuators are good, turbo good, piping good, no leeks, it can be a problem with the wiring harness in the car but they cant help, must be a auto electrician… im stuck as I can not find no one… if someone have the same problem please advise, im desperate. Thanks a lot

Continue reading...
 

grcauto

Hero Member
Joined
May 29, 2014
Messages
711
Points
28
What code(s) are in the module?
 

grcauto

Hero Member
Joined
May 29, 2014
Messages
711
Points
28
Have you done anything with the boost sensor. Try adjusting it.
 

Pedro

Newbie
Joined
Mar 20, 2019
Messages
2
Points
1
Have you done anything with the boost sensor. Try adjusting it.
I hane no idea what's the boost sensor!! Or he's place... lol. Nut if you guide me i maybe able to do it... this guy's in Philippines are terrible... thanks
 
Top